Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden:

Wij heten u van harte welkom bij B&B de Prinsenhof en verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden.
B&B de Prinsenhof is eigendom van en wordt beheerd door Laurens en Renée van Haren, hierna te noemen de “beheerders”. De beheerders kunnen zich laten vervangen door een gastheer of gastvrouw. Deze algemene voorwaarden zijn op alle gasten van B&B de Prinsenhof te Gassel van toepassing. Met het bevestigen van de reservering stemt de gast in met deze algemene voorwaarden en worden deze van kracht t/m het einde van het verblijf in onze B&B.
De huurovereenkomst kan via een contactformulier, telefonisch of per e-mail worden aangegaan. Wanneer het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening is de reservering definitief Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een bevestiging per e-mail. De beheerder kan via de mail in overleg met de gasten afwijken van deze voorwaarden. De beheerder behoudt zich het recht om vrijblijvend acties en/of arrangementen te herroepen.
Tijdens feestdagen, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud en Nieuw, hoogseizoen en (school) vakanties hanteren wij onze (hoog)seizoen prijzen. U kunt ons hiernaar vragen.

U kunt inchecken tussen 15.00-19.00 uur en uitchecken vóór 10.30 uur. Uiteraard kunnen we hier, indien nodig, in overleg van afwijken. Een late uitcheck tot 13.00 uur is mogelijk tegen meerprijs van €15,- indien er geen gasten na u komen. Legitimatie bij aankomst is verplicht i.v.m. het nachtregister en onze administratie.
Prijzen zijn inclusief ontbijt, koffie en thee, vers fruit, gebruik van: handdoeken, badjassen, beddengoed, gas, water, elektriciteit en de eindschoonmaak.

Het ontbijt wordt door ons verzorgd, vanaf 8.30 uur en op zondag vanaf 9.00 uur. Het ontbijt bestaat uit: vers geperste jus d’orange, beleg in de vorm van vleeswaren en/of kaas, jam, hagelslag ed., eitjes, yoghurt en verse afbakbroodjes van de lokale bakker. U kunt er ook voor kiezen om uw ontbijt zelf te verzorgen. Het ontbijt wordt dan aan het einde van de middag/begin van de avond gebracht en in uw koelkast gezet wordt zodat u de volgende ochtend op elk gewenst tijdstip op kunt staan en kunt ontbijten. Ideaal voor vroege vogels of juist voor mensen die heerlijk uit willen slapen.  De broodjes kunt u heerlijk zelf afbakken in de combimagnetron. U kunt uw ontbijtvoorkeuren bij aankomst aangeven zodat wij een ontbijt op maat kunnen serveren en op deze manier verspilling van eten proberen te voorkomen. Met mooi weer kunt u buiten op het gastenterras ontbijten indien u dat wenst. Heeft u speciale wensen voor het ontbijt, bijvoorbeeld glutenvrij of een koemelkallergie, dient u dit aan te geven bij uw reservering. U kunt dit niet meer achteraf tijdens uw verblijf aangeven. Wij rekenen hiervoor een meerprijs van €10, per persoon per dag.

De beheerders zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten alsmede ongevallen tijdens het verblijf in B&B de Prinsenhof. Bij geschillen zijn alle (juridische)kosten voor rekening van de gasten. Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in B&B de Prinsenhof zijn voor rekening van de gasten. Beschadigingen en vermissingen van roerende en/of onroerende goederen van de beheerders dienen door de gasten te worden gemeld aan de beheerder. Mocht er achteraf, na het uitchecken, blijken dat er spullen kapot of beschadigd zijn achtergelaten wat niet aan de beheerders is gemeld, dan volgt alsnog de rekening voor de gemaakte reparatie- en/of vervangingskosten.

Gasten dienen instructies van de beheerder op te volgen. Het is verboden om drugs in bezit te hebben en/of te gebruiken in de B&B. Alcoholmisbruik is verboden. De beheerders kunnen gasten, bij overtreding van deze algemene voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot de B&B de Prinsenhof ontzeggen en/of weigeren zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

Onze B&B is niet ingericht voor het verblijf van baby’s en kinderen en daarom alleen te reserveren door volwassenen vanaf 25 jaar. Huisdieren van gasten zijn bij ons niet toegestaan. Wij hebben zelf 2 brave honden die niet in het gastengedeelte (mogen) komen. Onze B&B bevindt zich op de eerste etage en is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn i.v.m. de hoogteverschillen in ons pand.
Privé ruimtes van de beheerder mogen niet (zonder overleg) betreden worden door de gasten. Dit geldt ook voor ons privé terras. Er is een heerlijk gastenterras en een zonneweide. Bijna de hele tuin is toegankelijk voor de gasten en overal zijn zitjes. De beheerders vertellen u graag over de blauwe route door de tuin die speciaal voor de gasten is gemaakt.

De beheerders zijn niet aansprakelijk voor storingen in en om B&B de Prinsenhof zoals uitval van stroom, Wifi , watervoorzieningen en technische installaties als ook niet of niet tijdig aangekondigde werkzaamheden in de nabijheid van de B&B.

In verband met uw eigen veiligheid en die van B&B de Prinsenhof is het verboden om binnen in de accommodatie open vuur te gebruiken. Het is ook in de gehele accommodatie verboden om te roken en/of kaarsen te branden. Het misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan.

Het is niet toegestaan dat gasten bezoekers te ontvangen in de B&B.
Bij annulering tot 72 uur voor aanvang van uw verblijf bent u aansprakelijk voor 25% van het totaal bedrag van uw reservering, Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang bent u aansprakelijk voor 100% van het totaalbedrag. Ook bij niet komen (no show) bent u het totaalbedrag verschuldigd. Annuleren i.v.m. het hebben van corona of het verplicht in quarantaine moeten betekent niet dat u uw geld terug krijgt. In overleg kunnen we dan een andere datum kiezen voor een verblijf bij ons. Wij raden u aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voortijdig vertrek vindt er geen restitutie plaats.

Wij verheugen ons op uw komst!

Laurens en Renée van Haren

css.php